En...By i... OprørByen...Frikøb...
Kulturel begivenhed tog sin start i efteråret 1971

En nedlagt kasserne i direkte tilknyttning til Københavns gamle voldanlæg besættes af lokale bebore. Hensigten var at åbne arealet til rekreativt formål. Hermed startede en fysisk og politisk kamp... For retten til et alternativt liv.

Hedder FRISTADEN CHRISTIANIAChristiania, køb en folkeaktie: klik her for mere info.


FRISTADEN fremtræder idag som et internationalt mødested.
Et sted hvor mennesker, på tværs af nationale grænser i en kortere eller længere periode, har mulighed for at afprøve deres egen styrke og livs-filosofi.

Christianias kultur skabes af christianitter og deres visioner om en alternativ livsform. Et 40 årigt eksperiment, vil nogen sige.

Christiania er på godt og ondt et "spejl" der viser Danmark og danskernes tolerence overfor menneskets ønske om et grønt liv.

Christiania har skabt sin egen penge, kaldet en "LØN", mere info: klik her

CHRISTIANIA... Tabernes Paradis. Eller byen med menneskelige værdier som kreativitet/rekreativitet. Hvilket i rigt mål findes over alt på Christiania.

CHRISTIANIA... Er organiseret i forskellige større og mindre råd, Som alle har udgangspunkt i størst mulig firhed og mest mulig magt til den enkelte.

Fristadens øverste myndighed FÆLLESMØDET, har opstillet de få regler og forbud. Der ved overtrædelse kan medføre bortvisning fra Staden.

Fællesmødet, afgør om Christiania, skal samarbejde med Statsmagten og om uvorne gæster, herunder Politiet og andet herrefolk skal ud.

Ingen hårde stoffer, ingen vold, ingen våben, samt et altomfattende forbud mod handel med boliger eller bygninger, ingen rygmærker.

Klik her for at besøge
forretninger på Christiania.

Café Nemoland
Fabriksområde 52, Christiania
1440 København K. Danmark
Telefon +45 32 95 89 31 - Fax: +45 32 95 89 35

info@nemoland.dkTilbage